• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Dorpsstraat 1a in Vught | kantoorruimte Beschikbaar

Aangeboden 15 dagen geleden door Online Bedrijfsmakelaar (25 x bekeken)

Kenmerken

Oppervlakte
1442 m2

Omschrijving


Omschrijving
 
Aan de achterzijde van de monumentale kantoorvilla Torengaard is een in 1992 gebouwd zelfstandig kantoorgebouw gesitueerd. Het is gelegen op een markante locatie naast de Vughtse Toren aan een drukke, doorgaande weg. Het gezellige centrum van Vught en diverse uitvalswegen zijn letterlijk om de hoek. In de onmiddellijke nabijheid is voldoende openbare en gratis parkeergelegenheid. Het openbaar vervoer stopt praktisch voor de deur.
Metrages (BVO)
 
Kantoorruimte: circa. 144 m2 (excl. kelderruimte)
 
Parkeren
 
Bij het kantoorgebouw zijn twee privé parkeerplaatsen aanwezig. Extra parkeergelegenheid is in de direct omgeving voldoende beschikbaar.
 
Indeling
Op de begane grond bevinden zich een ruime entree, toiletgroep, pantry en twee kantoorruimten. Op de verdieping zijn een toiletgroep en kantoren gesitueerd.
Opleveringsniveau
 
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd onder andere voorzien van:
 
– Airconditioning (op de eerste verdieping)
– Alarminstallatie
– Garderobe
– Hardhouten kozijnen
– LED – verlichting
– Kamerindeling
– Pantry
– Parket
– Serverruimte
– Stucwerkwanden
– Deels stucwerkplafond
– Deels systeemplafond
– Toiletruimte
– Vloerbedekking
– Wandradiatoren
– Te openen ramen
 
Huurcondities
 
Huurprijs: € 21.600,- per jaar excl. BTW.
 
Huurtermijn: 5 jaar.
 
Servicekosten: Geen, huurder sluit zelf contracten met de verschillende leveranciers en verricht zelf het onderhoud zoals genoemd in artikel 11.5 Algemene Bepalingen Kantoorruimte Model 2015 van de Raad voor de onroerende zaken.
 
Aanvaarding: In overleg.
 
Opzegtermijn: 12 maanden.
 
Zekerheidstelling: Bankgarantie of waarborgsom: ter grootte van drie maanden huurverplichting.
 
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
 
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
 
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.
 
Goedkeuring:
 
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.
 
Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
 

 
 
Specificaties:
  • Aanbodtype: Overige typen
  • Bestemming: Kantoorruimte
  • Levering: Verzenden
  • Oppervlakte (in m²): 1442

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 21.600,-

1 jaar, 3 maanden lid van Speurders.nl
Eersel
  Advertentienummer: 179510903