• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Dortherdijk 6 in Joppe | horeca Beschikbaar

Aangeboden 13 uur geleden door Online Bedrijfsmakelaar (24x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving


Omschrijving
 
Te koop: Dortherdijk 6 in Joppe
 
Het betreft hier een sfeervolle uitspanning gelegen op een unieke locatie aan de Gorsselse hei. Het bedrijf bevindt het zich in de stedendriehoek: Deventer, Zutphen en Lochem.
 
Het is hier een beleving op zich , genietend op het terras, serre of binnen van een heerlijke lunch of diner en vele andere lekkernijen.
 
Op het moment dat je binnenstapt, waan je je in een strandpaviljoen, maar dan in het bos, smaakvol en modern ingericht. Hierdoor voel je als gast, meteen welkom en thuis. Verder is de zaak voorzien van een extra eetruimte voor groepen, separaat cafe, speeltuin en een midgetgolfbaan. Deze locatie is eveneens zeer geschikt voor een verjaardagsfeest, personeelsfeest of bruiloft.
 
Kenmerkend voor deze omgeving is de mooie natuur en de perfecte bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N339 bevinden zich op 3 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A1.
 
Tevens heeft het bedrijf een grote naamsbekendheid in de regio (sinds 1810)
 
Metrages (BVO)
 
Begane grond
Restaurant: circa. 220 m² BVO – 100 zitplaatsen (inclusief sanitaire voorzieningen excl. keuken)
Horecaruimte achterzijde: circa. 105 mm² BVO
Keuken: circa 27 m² BVO
Overige ruimte: circa. 50 m² BVO
 
1e verdieping
Verdieping voorzijde: circa. 125 m² BVO
Verdieping achterzijde: circa. 47 m² BVO
Perceeloppervlakte: circa. 3.10 are / perceel midgetgolfbaan 0.8 are
 
Mooi aangelegd terras met momenteel 130 zitplaatsen voorzien van een mooie speeltuin en groot grasveld. Het grasveld is geschikt voor diverse evenementen
 
Een gedeelte van het pand heeft een woonbestemming.
 
In de verbouwde schuur zijn aansluitingen gerealiseerd voor keuken, badkamer en separaat toilet, in dit gedeelte is een mooi ruim woonhuis te realiseren
 
Dit pand in combinatie met woonhuis biedt meer mogelijkheden bij het afsluiten van een hypotheek
 
Tevens is hier onlangs een nieuwe 2de cv ketel geplaatst
 
Turn-key
 
Het horecapand zal Turn Key worden opgeleverd, met een compleet en goed onderhouden bedrijfsinventaris, zodat u direct kunt beginnen met ondernemen. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.
 
Parkeren
 
Op eigen terrein zijn 20 parkeerplaatsen aanwezig. Extra parkeergelegenheid (gratis) is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.
 
Bestemming
 
Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een Horeca bestemming / met woonruimte . De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: Horecabedrijven van categorie 1. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.
 
Koopcondities
 
Vraagprijs: € 900.000,- k.k. horecagedeelte incl. perceel met midgetgolfbaan
 
Aanvaarding: In overleg kan op korte termijn
 
Goedkeuring
 
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.
 
Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
 

 
 
Specificaties:
  • Aanbodtype: Overige typen
  • Bestemming: Overige bestemmingen
  • Levering: Verzenden

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 900.000,-

3 maanden lid van Speurders.nl
Eersel
  Advertentienummer: 182503442