• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

RECREATIEGROND , OOK MET DEEL CAMPING ERBIJ, OF KAMPEERPLAAT

Aangeboden 9 dagen geleden door A.C.M.Lavrijssen (53x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving


Camping De Ontginner met eventueel extra gronden en ook extra gebouwen erbij te koop: terreingrootte van 6000 tot 12000m2 met veel mogelijkheden bij agrarische bestemming voor recreatie B&B’s camping agrotoerisme
BOERDERIJCAMPING MET EXTRA HOBBY-/RECREATIEGROND ; MET MAXIMAAL 20 KAMPEERPLAATSEN  EN DIVERSE GEBOUWEN. FLEXIBEL TERREINOPPERVLAK: van minimaal 5000/6000m2 tot maximaal ca 12000m2, EN ZONDER OF MET GEBOUWEN!


DIVERSE RECREATIEWONINGEN OP WIELEN TER PLAATSE OOK TE KOOP EN AANWEZIG, maar ze staan vooral buiten het te koop staande deel van de camping.    
Gelegen achter een VOORMALIGE ONTGINNNINGSBOERDERIJ ligt Camping De Ontginner die beheert wordt door Stichting N.A.R. De boerderij ligt als laatste bedrijf aan de rand van het buitengebied van Haghorst: in Brabant, De Kempen tussen Hilvarenbeek en Oirschot in.

CAMPING DE ONTGINNER IS OOK IN DELEN TE KOOP SAMEN MET(of ook zonder) DE HOBBYGROND TOT IN TOTAAL CA 12000 m2 Er  is geen permanente bewoning toegestaan; semipermanent verblijf is wel toegestaan (jaarlijks van 15-3 tot 1-11).
Dagtoeristische en boerenterras mogelijkheden en de 3 ter plaatse mogelijke B&B’s mogen wel gedurende hele jaar geëxploiteerd worden.
DE HOBBYGROND(6000m2) IS ZOWEL APART TE KOOP, ALS SAMEN MET (een deel van) DE CAMPING/ WOONWAGENS/STALLEN/GEBOUWEN/DIERENVERBLIJVEN( tot max. ca 12000 m2:
EEN RECREATIEF BRUIKBAAR EN OOK AAN GASTEN VERHUURBAAR GEHEEL!!
 
OOK PERFECT GESCHIKT ALS STUK NATUUR VOOR UZELF OF SAMEN MET ANDEREN


TREFWOORDEN: voedselbos; jarenlang alleen natuurlijk bemest; 20 jaar geen gif; tussen de velden; vrij uitzicht; grote bosgebieden vlakbij; zeer gevarieerd en rijk biotoop; agrarische (en ook agrotoeristische) bestemming; met camping tot 25 eenheden; houtwallen; weilanden; vijver; veel fruitbomen, ook hoogstam; goed omheind; veel vergunningen voor allerlei landbouw- en huisdieren; verplaatsbare schuilhutten; rijke flora en fauna; nu of later nog meer bij te kopen.
Er zijn ook mogelijkheden voor groepen om samen grond en/of camping(delen) te kopen;
OOK ZIJN ER VIA STICHTING N,A.R. crowdfundingmogelijkheden voor aankopen
;
KIJK VOOR DE VOORNAAMSTE PRIJZEN VAN APART OF SAMEN TE KOOP STAANDE DELEN OP DE ONTGINNERSITE EN IN DEZE ADVERTENTIE OP FUNDA!
MEER PRIJZEN VOOR ANDERE MOGELIJKHEDEN OF VERDELINGEN: ALLEEN TER PLAATSE in overleg bij bezichtigingen met Ton bij DE ONTGINNER/N.A.R.
Kijk voor verdere info en prijzen op de site van De Ontginner: naam aan elkaar en met nl erachter en bel daarna pas Ton: 0621220034


Stuur door

n.o.t.k.

13 jaar lid van Speurders.nl
Haghorst, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 183056389