• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Etalage hout decoratie, natuurlijk hout, berken stammen

Aangeboden 4 jaar geleden door Kwekerij (10076x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Knoops Decoratietakken is gespecialiseerd in het telen en decoreren van siertakken en stammen. Deze stammen en takken zijn zeer geschikt als decoratie voor elk interieur binnen maar voor ook buiten op het terras, zakelijk of particulier, en bovendien makkelijk in onderhoud. ook voor zelf decoratie te maken.


Neem een kijkje in onze webshop Decoratietakken Knoops meerdere  decoratie hout soorten en decoratie materialen zoals mosbollen, decoratiesteentjes en houtschijfjes, perzikstenen. Maar ook kransen, frames in verschillende vormen om wat zelf te maken.

Wij zijn in staat om grote partijen materialen, natuurlijke decoratietakken en stammen te leveren. Voor bedrijven grote afname, kortings prijzen

De stammen en decoratietakken worden in natuurlijke vorm maar ook in wit aangeboden.

Neem eens een kijkje in onze webshop Decoratietakken Knoops naar de vele unieke produkten.
DECORATIES, SFEERVERLICHTING,BLOEMENBOGEN, DECORATIRAKKEN, ZIJDE BLOEMEN, HARTEN, GLITTERS, en WOOLY om zelf te decoreren.

Voor meer informatie zie onze webshop decoratietakken,of vind ons leuk op facebook Decoratietakken Knoops en/of Decoratiestyling voor aankleding van winkel, kantoor, bedrijf, restaurant, of hotel.

Stuur door

n.v.t.

14 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Someren, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 152952910