• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Te koop domeinnaam Volksrechtbank nl

Aangeboden 7 dagen geleden door Marketeer (8 x bekeken)

Omschrijving

Conflicten met de overheid komen steeds vaker voor. Denk ook aan corrupte burgemeesters, wethouders of gedeputeerden van de Provincie. Je wilt er iets aan doen en een protest laten horen dat op brede bijval kan rekenen?

Rechters zijn niet van deze tijd, dat is een vaak gehoorde klacht. Onbegrijpelijke uitspraken wekken regelmatig de volkswoede op. Ook zijn er rechters die het niet zo nauw nemen met de aan hun gestelde eis van onafhankelijkheid. De zaak tegen Wilders en de Chipshol affaire zijn enkele voorbeelden waarvan je denkt: hoe is het mogelijk!

Dat bracht me op het idee een Volksrechtbank te beginnen met een daaraan gekoppeld televisieformat. Het kan nog steeds en is een actueler thema dan ooit. Maar ik heb het inmiddels zo druk met andere werkzaamheden dat ik er niet toe kom. Daarom bied ik deze domeinnaam te koop aan.

Wat kun je er mee? Begin een website en een discussieforum. Nodig journalisten, rechtbankverslaggevers, advocaten en vooral het publiek uit mee te doen en stel actuele (straf)zaken aan de kaak. Vraag hun opinie of geef zelf commentaar.

Rechtspraak is een hot item. Verdienmodel? Ja, natuurlijk! Adverteerders weten een opiniewebsite snel te vinden. De koper van dit domein ben ik bereid nog enkele tips te geven.


Eveneens te koop:
Bovagdealers [nl]
Bovagautodealers [nl]
Lovecruise [nl]


Stuur door

€ 195,-

14 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Weesp, Noord-Holland
  Advertentienummer: 181615533