• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Heb je een website, maar te weinig klanten?

Aangeboden een maand geleden door Online Marketing Specialist (50x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

Meeste webdesigners zijn goed om een kant en klare website af te leveren, maar uiteindelijk heb je niks aan een website die te weinig oplevert.
Ik neem aan dat je goed vindbaar wilt zijn voor je doelgroep. Je hebt gehoord van SEO, SEA, Social media en Google Adwords, maar waar moet je nou beginnen? Wil je het echt allemaal zelf uitzoeken? En allemaal zelf uitvoeren? Weet je hoeveel tijd dat kost? Tijd die je beter kunt gebruiken om je diensten en of producten te leveren en je klanten te helpen.
Daarom is het ook fijn dat je de juiste mensen om je heen verzameld. De juiste samenwerkingspartner die het voor jou als ondernemer veel makkelijker kan maken. Iemand die met je meedenkt en je helpt als een sterk teamlid voor je business. Daarom bied ik de mogelijkheid om met je te sparren over je online business.
Ik kan je helpen met een website te bouwen die ten eerste door je doelgroep te vinden is en ten tweede je doelgroep aanspreekt en aanspoort een afspraak met je te maken of een bestelling te plaatsen.
Wil je weten hoe?
Contacteer mij geheel vrijblijvend met al je vragen op het gebied van online marketing.

Kijk voor meer informatie op: https://www.creainnova.nl/

Stuur door

n.o.t.k.

een maand lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Utrecht, Utrecht
  Advertentienummer: 186545147