• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Stal hobbyruimte 64m2 op ca 500m2: recreatief agrotoerisme

Aangeboden 9 maanden geleden door A.C.M.Lavrijssen (1036x bekeken, 1x bewaard)

Kenmerken

Conditie
niet van toepassing

Omschrijving


STAL HOBBYRUIMTE 64m2 op ca 500m2: voor hobby opslag dieren recreatie agrotoerisme enz
gelegen naast voormalige boerderij en tussen landbouwgronden, vlakbij bosgebieden en natuur en vooraan bij de entree van natuurlijke kleine camping in het buitengebied in Brabant, De Kempen bij Haghorst tussen Hilvarenbeek en Oirschot in.


Het opnieuw op te bouwen/op te knappen gebouw IS ALLEEN TE KOOP(eventueel is het ook mogelijk om achter de camping 6000m2 hobbygrond erbij te kopen: bereikbaar over de camping of via een aparte toegang met  een dubbele hoge Heras toegangspoort. HET IS ZELFS MOGELIJK OM EEN DEEL VAN DE CAMPING ERBIJ TE KOPEN OM DIE ZELF TE GAAN EXPLOITEREN.   Het gebouw met of zonder de 6000m2 grond is UITERMATE GESCHIKT OM IN HET BUITENGEBIED ZINVOL UW VRIJE TIJD DOOR TE BRENGEN, Er zijn 3 verharde  parkeerplaatsen bij, twee langs de weg en eentje voor de kanteldeur in het gebouw.  Eventueel kan gebruik worden gemaakt van de campingfaciliteiten van CAMPING DE ONTGINNER en de stal ligt vlakbij een groot en vrij toegankelijk bosgebied.  Bestemming van het gebouw is stal/opslag/hobby met tuinen eromheen; bestemming van de 6000 M2 grond is agrarisch. NAAST EXPLOITATIE VAN DE CAMPING ZIJN TER PLAATSE OOK ALLERLEI VORMEN VAN AGROTOERISME MOGELIJK VIA HET BESTEMMINGSPLAN(dit alleen bij aankoop ervan samen met een deel van camping en vergunningen) INFORMEER NAARDE MOGELIJKHEDEN  .


BEZICHTIGING, VERDERE VOORWAARDEN, (ON-)MOGELIJKHEDEN EN PRIJSOVERLEG ALLEEN OP AFSPRAAK EN ALLEEN TER PLAATSE BIJ DE ONTGINNER. kijk voor eerste verdere info ook op de deontginner met nl erachter of bel Ton: 0621220034


Stuur door

n.o.t.k.

14 jaar lid van Speurders.nl
Haghorst, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 180858987