• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Foodtruck, Verkoopwagen

Aangeboden 2 maanden geleden door Gevork Budagian (489 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

Food Truck, Verkoopwagen


Uniek, mobiel, mooi, geïsoleerd van alle kanten. BBQ in de Food Truck.

Deze prachtige caravan is omgebouwd tot een Food Truck/verkoopwagen.

Binnen in de Food Truck heeft het alles wat je nodig hebt om heerlijke gerechten te maken.

Bijvoorbeeld sjasliek, braadworst, hamburgers, cotlet, hotdog, frikandellen en nog veel meer. Nou, bijvoorbeeld, we maken een shish kebab. Het kan worden gebraden op houtskool in deze gesloten BBQ, zowel op spiesen als op de grill.

Het unieke van deze BBQ is dat hij handig, mobiel en zeer veilig is. Het heeft een glazen deur die hittebestendig is zodat je een oog kan blijven houden op het gerecht.

Dankzij deze unieke BBQ-constructie wordt de sjasliek nog lekkerder bereid dan gewoonlijk; het is beter gebakken; het maakt het erg sappig. 

Alle warmte van de BBQ verdwijnt via de pijp door het plafond naar buiten. De pijp is beschermd tegen regen en wind door een speciale paraplu.

Door de toevoer van koude en warme lucht in de BBQ, wordt de rook door de pijp naar buiten getrokken. Wanneer de sjasliek van binnen wordt gebakken, dan is er geen rook in de Food Truck-salon.

En als je nog een buis van een meter op het dak toevoegt, wordt de snelheid van de rook uitlaat verdubbeld. In de set zit nog een meter reservepijp. In elk geval is er ook een brandblusser. Binnen in is het perfect schoon; het is fijn om schoon te werken terwijl het lekker ruikt.

Binnen is er een wasbak en een gasfornuis met drie branders. Er is een kleine koelkast met een kleine diepvriezer. Er is ook een vitrine koelkast met glazen deur voor frisdranken.

Deze Food Truck kan worden gebruikt in de handel en op de markt, maar ook op verschillende festivals en zelfs op bruiloften en diverse picknicks en feest dagen.

Belangrijke instructies:

Nadat je niet langer BBQ hoeft te bakken, moet je het vuur laten staan, zodat het kan uitbranden. Leg er niet meer kolen in. Als er niet veel warmte meer over is, kun je de glazen deur van de BBQ veilig afsluiten. Van de resterende hitte, zal de BBQ zelf alleen warm zijn, maar niet heet. Later zal de hitte snel uitsterven, en niet meer heet zijn. Nu kan je de Food Truck veilig afsluiten en naar huis gaan.

Belangrijke gegevens:

De Food Truck is een verkoop aanhangwagen. Je kunt gerust met rijbewijs B rijden en zonder speciaal kenteken. Het is ook belasting-vrij, omdat het een vermogen heeft van maar 750 kilogram. 


Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via tl.: 0614186643 

Vraag naar George.

U kunt ook de video bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=86kHX7ePrY8

Kijk voor meer informatie op: https://www.youtube.com/watch?v=86kHX7ePrY8

Stuur door

€ 4.000,-

Bieden is ook mogelijk!

Bieden vanaf € 4.000,00

12 jaar lid van Speurders.nl
Vriezenveen, Overijssel
  Advertentienummer: 176062238